Formpark

Vreme u kome živimo obeleženo je konstantnim promenama, inovacijama, novim idejama i trendovima. Beskrajna ponuda rešenja u svakoj oblasti života podstiče individualnost i dozvoljava svakom od nas da čini lične izbore, koji su u skladu i harmoniji sa našim najistančanijim afinitetima. Lakše je nego ikada životni prostor obojiti sopstvenim stilom, shvatanjima, potrebama i estetskim kriterijumima. Zidovi formiraju granice, ali se unutar zidova granice gube. Dizajn je otišao toliko daleko da je svaka zamisao postala moguća.

Formark parket dolazi u formi koja nam omogućava beskrajnu kreativnost i stvaranje individualnog, samo našeg rešenja. Suptilno nas uvodi u igru i pruža beskrajne mogućnosti da na podu svog doma stvorimo baš onakve šare kakve su u skladu sa nama i našim shvatanjima estetike i funkcionalnosti. Ovakvo dizajnersko rešenje pruža beskrajne mogućnosti kombinovanja i stvaranje neverovatnih efekata. Može učiniti prostor mirnim i spokojnim ili potpuno razigranim i ispunjenim energijom. Može stvoriti duh klasike, ali i smele avangarde. Raspon rešenja je gotovo nesaglediv. Kao dečija igra, u kojoj mašta trasira put i nema ponavljanja.

Formati se mogu slagati paralelno ili pod pravim uglom, pletući najrazličitije priče.

Kroz ovakvo razigravanje prostor otkriva svoj puni potencijal. Nežnost i eteričnost, hrabrost i smelost, ili njihova kombinacija. Sve se ispisuje kroz kombinovanje dva formata. Kao dva slova sposobna da ispišu bezbrojne priče. Poezija prostora.

individualnost
promene
sopstveni stil
kombinovanje
formati dasaka
inovacije
Bauwerk
mogućnosti
klasika
priče
avangarda
trendovi
Formpark
smelost