Studiopark

Studiopark je kolekcija parketa koja stiže iz Bauwerka kako bi se uklopila u svaki prostor. Njegova površina u prostoriju unosi dašak sopstvene magije i šarma, pružajući joj "ono nešto". Kolekciju karakteriše maksimalna fleksibilnost i prilagodljivost različitim zamislima i idejama o dizajnu enterijera. Paletu čini osam različitih tonova hrasta, koji pletu čitav niz atmosfera i scenarija.

Dimenzija daske od 1700 x 150 mm pogodna je za instalaciju i u prostorijama malih dimenzija. Izdužena daska, dodatno naglašena oborenim ivicama, vizuelno izdužuje prostor i uvećava njegov volumen. Čini da diše i deluje prozračno i vazdušasto.

Daske iz kolekcije Studiopark proizvedene su u Švajcarskoj, sa karakterističnom preciznošću, koja ih je učinila posebno jednostavnim za montažu. Testirane su na nezavisnim institutima, gde su dobile potvrde o tome da su idealne za život ljudi i doprinose zdravlju.

Tamnijih tonova, koji nose rafiniranost i šmek, gradeći ozbiljne ambijente, one koje obožavaju ljubitelji umetnosti. Ili u sasvim svetlim, nenametljivim tonovima, gde je boja gotovo redukovana, a tekstura je stavljena u prvi plan. Na kom god mestu palete da se nalaze, Studiopark parketi zamišljeni su kao trešnja na vrhu dobre enterijerske priče.

Prefinjenost
Paleta boja
Umetnost
Studiopark
Preciznost
Prilagodljivost
Fleksibilnost
Bauwerk
Kvalitet
Zdravlje
Hrast
Duga Daska
Tekstura
Atmosfera
Ideja
Prozračnost
Volumen
Dizajn
Magija