Villapark

Kolekcija parketa Villapark nastala je u okviru švajcarske kompanije Bauwerk sledeći recept: upotrebiti najlepše drvne vrste u prelepim bojama sa kvalitetnom teksturom i pretvoriti ih, kroz pažljiv i precizan proces, u daske izdašnih dimenzija.

Daske Villapark kolekcije dolaze u dimenzijama 2100 x 190 mm. Njegova instalacija lepljenjem obezbeđuje tihe korake, dok struktura garantuje maksimalno očuvanje toplotne energije, što ga čini odličnim izborom za polaganje preko instalacije podnog grejanja. U prostoru ga je moguće lako kombinovati sa drugim vrstama podnih obloga, poput keramike.

U paleti od 13 boja, mat lakiran ili prirodno uljen, Villapark čuva lepotu i autentičnost svakog komada drveta i čini idealnu podlogu za vaše svakodnevne korake.

Izrađen u fabrici u Švajcarskoj, u sebi nosi preciznost i kvalitet, garantovan kroz seriju kontrola, uz svest i poštovanje ekoloških i održivih aspekata, uz odgovorno korišćenje raspoloživih resursa. Bauwerk objedinjuje visok nivo odgovornosti sa vrhunskim dizajnom i efektom.

Villapark nastaje od zdravih materijala, prijatnih za korišćenje. Površine su tretirane B Protect završnim slojem, koji je zaštita i značajno olakšava održavanje.

Villapark je izbor zaljubljenika u detalj. Idealna je baza za prostore koji slave koncept "manje je više". Postaće pozornica na koju možete smestiti značajne i izražajne komade i biće idealan partner u tom dijalogu.

U harmoniji ili kontrastu sa nameštajem i detaljima, Villapark je, u svim svojim varijacijama, idealan izbor za prefinjene prostore.

Jasen za balansirani ambijent, hrast za rustičnost ili orahovina za koketiranje sa smelim, industrijskim stilom. Svaki izbor je pravi.

Bauwerk
Kvalitet
Villapark
Paleta Boja
Autentičnost
Manje je više
Ekologija
B Protect sloj
Vrhunski Dizajn
Dugačka Daska
Harmonija
Detalj
Lako Održavanje
Dom
Tekstura
Održivi resursi
Autentičnost