LIGNE PURE

Ligne Pure je oduvek sinonim za proizvode izrađene od najkvalitetnijih materijala, uzimajući najbolje od tradicionalnog zanata i elegantnog dizajna.

Uvođenje ručno rađenih tepiha otvorilo je neka nova vrata kreativnosti, pružajući mogućnost rada sa najrazličitijim teksturama, tehnikama i materijalima. Tepisi kao izraz ličnog stila, inspirisani ručnim radom i jedinstvenim dizajnom, proizvedeni su od najfinijih materijala koji potiču iz različitih krajeva sveta. Oni kreativnost i maštu pretvaraju u harmoniju sa bilo kojim stilom za uređenje.

Ligne Pure tepisi se proizvode u različitim veličinama, kao i po specijalnim porudžbinama. Postoje u klasičnom i jednostavnom, ali i dizajnu koji postavlja trendove i daje individualnost prostoru.

Na našem sajtu možete pogledati deo ponude tepiha. Ukoliko ste zainteresovani da još malo istražujete ove neverovatne tepihe, posetite Ligne Pure sajt.

Koji god proizvodi da Vas interesuje iz ponude proizvođača, kontaktirajte nas. Mi ćemo se pobrinuti da Vam dostavimo potrebne informacije o proizvodima i organizujemo nabavku i isporuku.

 

Izdvojene kolekcije:

 

Katalog:

(preuzmite/ pogledajte katalog u .pdf formatu)