LAMINAT

Najbolji način da pomire formu i funkciju dizajneri pronalaze u laminatu. Ponekada je taj sklad takav da je jako teško razlikovati dizajn laminata od autentičnog drvenog poda. Dizajn koji oslikava sve tragove i čvorove drveta. A ponekada je dovoljno samo igrati se sa suprotnostima na skali boja, između bele i crne. Dočarati efekat beskonačnosti. Prepustiti se magiji koja na najlepši način najbolje iz prirode prilagođava navikama i potrebama savremenog života.

Dynasty

Kolekcija laminata Dynasty u fokusu ima temu trajnih vrednosti.

Kreirana je kako bi odala počast stvarima koje su neprolazne i na koje protok vremena nema uticaja. Stvarima koje su večne i veće od života. Onima koje izazivaju osećanja, važnija od svega materijalnog.

Detaljnije...

Gallery 1233

Pod je najveća površina jednog prostora, zbog čega nosi mnogo potencijala kada je u pitanju uređenje enterijera. Odabir podne obloge priču može odvesti u mnogo različitih pravaca i atmosfera. Mir, dinamika, klasika ili savremenost. Može ga razvedriti ili umiriti. Uz pravilan odabir čak i vizuelno povećati. Pažljivim projektovanjem od svakog prostora možete sagraditi umetničku galeriju, bez obzira na njegovu namenu.

Detaljnije...

Vernissage

Kolekcija Tarkettovih laminata Vernissage dobila je ime po francuskom terminu koji označava poseban događaj. To je otvaranje vrata umetničke izložbe publici, pre njenog zvaničnog otvaranja. Za posebne ljude koji razumeju i uživaju malo dublje u lepoti koja se otkriva pred njima.

Vernissage je kolekcija za vrhunske ljubitelje enterijera, skoncentrisane na teksturu i detalj.

Detaljnije...

Poem

Poezija je uzvišena, vrhunska forma ljudske misli, koja saopštava inspiraciju na različite načine - direktno ili sasvim suptilno, kroz određeni stil. Slavi emocije, ljude i događaje.

Kolekcija Tarkettovih laminata Poem ispisuje poeziju prostora. Poeziju u čijem je središtu ljubav prema originalnom izgledu drveta, sa autentičnim ritmom i kontrastom, čvorovima i svim putevima koji su ostali utisnuti u njegovoj strukturi.

Detaljnije...

Universe 1433

Kolekcija laminata Universe stiže iz Tarketta, kako bi u svaki dom unela deo atmosfere prirode i savršene lepote. Svaka od dasaka, na sebi nosi ugrađenu emociju i kreativnost, koja dodatno naglašava sklad i lepotu poda.

Universe stiže u paleti od 6 posebno zanimljivih dezena. Površina je brušena, sa reljefnom teksturom, što doprinosi autentičnom izgledu, koji podseća na pravi drveni pod.

Detaljnije...

Cruise

Kolekcija laminata Cruise stiže iz Tarketta da razgali i podstakne prisustvo u trenutku. Vetar u jedra inspiracije dolazi sa putovanja morskim prostranstvima. Sa ciljem da probudi sve osećaje koji nastaju kroz letnje mesece slatkog odmora i opuštanja. Bez briga i problema.

Uske daske ove kolekcije (159mm x 1292mm) stvaraju površine poda koje podsećaju na izgled brodske palube.

Detaljnije...

Madurai prirodni hrast

Kolekcija laminata pod imenom Madurai prirodni hrast stiže iz Eggera, kao rezultat sjajno osmišljenog dizajna i dostignuća tehnologije izrade.

Ova kolekcija je koncipirana tako da se daske međusobno razlikuju, kroz uzbudljivo i različito nijansiranje svake od njih.

Detaljnije...

Ravenna Hrast

Dizajn koji preuzimamo iz prirode i unosimo u svoje životne prostore nije novina. Ugrađeni u enterijer sa sobom donose prijatnu atmosferu za stanovanje, opuštaju nas i uvode u preko potreban mir. Razvoj tehnologije omogućava da voljene teksture drveta, poput hrasta, izmenimo i prilagodimo svojim potrebama.

Iz kompanije Egger stiže nam kolekcija laminata pod nazivom Ravenna hrast.

Detaljnije...

Toscolano Hrast Duvan

Iz Eggera nam stiže kolekcija laminata Toscolano Hrast Duvan, čija je površina u tamnoj boji, efektna, dinamična, takva da je nemoguće ne primetiti je. Svojim koloritom formira ambijent koji nosi rafinirani šmek i sofisticiranost.

Izuzetno tamni tonovi, praćeni izraženom teksturom, koja je puna igre i kontrasta, asociraju na rustične, tople prostore, koji su prepuni priča i autentičnosti.

Detaljnije...