Parket

Birajući da podove svog doma obložite parketom, zapravo birate ono najbolje što priroda nudi. Svako stablo je jedinstveno i neponovljivo.
Parket iz naše ponude izrađen je od najkvalitetnijih tradicionalnih i egzotičnih drvnih vrsta. Dolazi u više boja, nijansi i formata koji podstiču kombinovanje i kreativnost.

Kolekcije prikazane na našem websajtu samo su deo onoga što čini našu ponudu. Pregledom kataloga možete steći utisak o širini ponude, a kroz izdvojene kolekcije zbog čega su parketi iz naše ponude posebni.

Za više informacija i kompletan uvidu u širinu ponude luksuznog parketa posetite naš studio na Novom Beogradu.

AKTUELNI KATALOZI

Katalozi ekskluzivnih podnih obloga - preuzmite ih i prelistajte, uverite se u širinu ponude. Kako biste stekli jasniju sliku o tome šta čini našu ponudu zakažite sastanak u našem studiju.

Iskoristićemo priliku da porazgovaramo o onome što Vam se dopada, da pogledamo uzorke, kvalitet proizvodnje i nijanse boja, kako bismo zajedno pronašli ono što se najbolje uklapa u projekat na kom radite.

Detaljnije...

Pogledajte neke od izdvojenih kolekcija

Performance Fashion

Uređenjem unutrašnjeg prostora uvek težimo da predstavimo svoje stavove o životu i lepom, lične vrednosti i interesovanja. Kroz različite elemente ispisujemo sopstvenu ličnost, suptilno ili sasvim jasno. Eklektični enterijeri obožavaju unikatne predmete donešene sa putovanja, dok minimalistički jasno sugerišu zaljubljenost u dizajn i poštovanje dizajnerskih ikona.

Stupanje u neki prostor saopštava mnogo toga o njegovom vlasniku.

Detaljnije...

Salsa

Pod je osnova svakog prostora, njegova najveća površina, puna potencijala da enterijer povede u željenom pravcu. Svest o njegovoj važnosti i mogućnosti da razigra prostor i korisnike, vodilja je i fokus dizajna u kompaniji Tarkett.

Kolekcija parketa Salsa kreirana je da podrži ovu misiju, kroz izuzetno bogatu paletu mogućnosti.

Detaljnije...

Salsa Art

Kolekcija parketa Salsa Art nastaje u Tarkettu kao rezultat udruživanja klasičnog dizajna drvenog poda sa inovativnom tehnologijom - posebnim načinom tretiranja površine.

Nanošenjem boje na autentičnu teksturu drveta stvara se paleta od 8 razlčitih razigranih dezena - majstorski dizajnirana kolekcija Salsa Art. Umetnost ohrabrivanja drveta da pokaže svoje lice i dodatno pojačavanje njegove lepote i autentičnosti površinskom obradom.

Detaljnije...

Salsa Art Vision

Kolekcija parketa Salsa Art Vision stiže iz Tarketta da impresionira i zaustavi dah. Upoznaje nas sa potpuno novim i neočekivanim izgledom poda, koji je u potpunosti izrađen od drveta. Salsa Art Vision je kolekcija koja je inovativnost, smelost, pomeranje granica.

Paleta od 6 dezena rezultat je udruživanja klasičnog izgleda drvenog poda sa tehnologijom digitalne štampe.

Detaljnije...

Salsa Premium

Definicije luksuza su mnogobrojne i uglavnom zavise od onog ko ih daje. U današnjem svetu, luksuz je dovoljno slobodnog vremena za bavljenje sobom, svojim voljenima i stvarima koje volimo. Luksuz je kreiranje ambijenata koji su autentični, prepuni prirodnih materijala i klasičnih vrednosti.

Forme luksuza su različite, ali je izvesno da je luksuz - priuštiti sebi ono što nije dostupno svakome.

Detaljnije...

Step L & XL

Za sve one koji od svog prostora traže nešto više u Tarkettu je kreirana kolekcija Step L & XL, koja na različitim dimenzijama dasaka i kroz različite tretmane površina donosi dezene koji stvaraju prefinjene, elegantne i efektne podove.

Paleta od 10 dezena obiluje različitim mogućnostima - od nezamenljive i klasične lepote prirodnog izgleda drveta, preko drveta koje je tretirano bojom, sve do dezena koji su stvarani i unapređeni tehnologijom digitalne štampe na autentičnoj površini drveta.

Detaljnije...

Tango

Kolekcija parketa Tango stiže iz Tarketta kao kreacija koja će Vas podržati u stvaranju rafiniranih, izuzetnih prostora, koji imaju karakter i sa sobom nose dašak luksuza.

Na svojim površinama nosi raskoš najkvalitetnijih drvnih vrsta, koje stižu sa različitih tačaka planete. Prirodna tekstura drveta afričkog mahagonija, hrasta i jasena udružena je sa tehnologijom kroz koju se površine tretiraju bojom i brušenjem.

Detaljnije...

Tango Classic

Na koncu mnogih istraživanja i eksperimentisanja formama, oblicima i materijalima, povratak klasici često bude provereni put i najbolji izbor prilikom uređenja prostora. Za sve zaljubljenike u klasičan dizajn i klasična rešenja enterijera Tarkett je kreirao kolekciju Tango Classic.

Kolekcija se sastoji od 8 dezena dizajniranih od drveta hrasta i jasena.

Detaljnije...

Tango Vintage

U dizajnu se, kao i u životu, sve naslanja jedno na drugo. Klasične vrednosti se prepliću sa inovacijama, staro pronalazi svoja nova lica kroz moderne interpretacije, dizajnerske ikone uspešno komuniciraju sa trendovima u prostoru. Elementi iz različitih epoha lako pronalaze zajednički jezik. Kroz spajanje starog i novog nastaju izuzetno vredna rešenja.

Upravo na ovom polazištu počiva stvaranje Tarkettove kolekcije parketa Tango Vintage.

Detaljnije...

Tango Art

Finalna misija koja stoji na kraju svakog procesa stvaranja doma jeste postizanje osećaja, ispletanje ambijenta, ugradnja ličnosti, prostorno ispisivanje sopstvenih stavova o životu.

Brzina vremena kome svakodnevno svedočimo dovela je do sve izraženije potrebe za mirom, toplinom i spokojem. Za kreiranje takvih ambijenata i osećaja stvorena je kolekcija parketa Tango Art. Dizajneri su osmislili površine koje će biti osnova nad kojom će se graditi ovakvi enterijeri.

Detaljnije...