Tapete

Zidovi predstavljaju element enterijera sa najvećom površinom. Baš zato su njihovi potencijali da odrede dinamiku i estetiku prostora neslućeni.

Jedna od mogućnosti njihovog tretmana jeste oblaganje tapetama. Varijeteti u stilovima, bojama i motivima omogućavaju da se enterijerska priča ispriča na bezbroj načina i podigne na potpuno novi nivo.

Onda kada osećate da vašem prostoru nedostaje nešto - kako bi progovorio svojim punim potencijalima - odgovor može biti upravo u tapetama. Uspešno donose promenu i zaokret.

Otvorite vrata neslućenih mogućnosti, zavirite u beskrajni svet opcija i pružite mogućnost zidovima da ponesu nove vidike i novu atmosferu.

Brick Lane

Često, bez obzira na to koliko vešto i promišljeno oblikujemo prostor, sa punom pažnjom i fokusom na detalj, očekivani efekat izostaje. Bez obzira na savršenu usklađenost elemenata, ne uspevamo da postignemo ono čemu smo težili. Čini se da nešto nedostaje.

U takvim prilikama, oblaganje zidova tapetama može biti pravi odgovor.

Detaljnije...

Glam

Da li ste se zasitili minimalistički uređenih enterijera i spremni ste za potpuno drugačiji pristup? Voljni ste da otvorite vrata bojama, paternima, dinamici, hrabrosti i ritmu? Dobrodošli u veseli glamurozni svet, koji se ne boji drugačijeg i smelog pristupa.

Ukoliko ste dovoljno hrabri da sanjate i razmišljate van ustaljenih okvira, prigrlite kolekciju tapeta Glam, koja stiže iz kompanije RASCH.

Detaljnije...

Sansa

Kolekcija tapeta Sansa stiže iz kompanije RASCH kako bi svaki enterijer podigla na sledeći nivo i razigrala ga. U svedenijem ili življem tempu, kako god nam odgovara.

Inspiracija dizajnera bile su flora i fauna, bogatstvo sveta životinja i biljaka. Različitom stilizacijom, interpretiranjem detalja ili celokupne slike, uz poigravanje različitim tonovima i paletama, stvorena je bogata kolekcija. Sve slike koje Sansa donosi sa sobom donose lepotu i snažan, nezaboravan efekat koji ostavljaju.

Detaljnije...