Tepisi

U kreiranju novog prostora ili ponovnom osmišljavanju postojećeg, tepisi igraju jednu od glavnih uloga. Mogu izmeniti identitet čitavog prostora.

Tepisi predstavljeni na našem websajtu samo su deo onoga što čini našu ponudu. Pregledom kataloga možete steći utisak o širini ponude, a kroz izdvojene kolekcije zbog čega su tepisi iz naše ponude posebni.

Za više informacija i kompletan uvidu u širinu ponude luksuznih tepiha posetite naš studio na Novom Beogradu.

AKTUELNI KATALOZI

Katalozi ekskluzivnih podnih obloga - preuzmite ih i prelistajte, uverite se u širinu ponude. Kako biste stekli jasniju sliku o tome šta čini našu ponudu zakažite sastanak u našem studiju.

Iskoristićemo priliku da porazgovaramo o onome što Vam se dopada, da pogledamo uzorke, kvalitet proizvodnje i nijanse boja, kako bismo zajedno pronašli ono što se najbolje uklapa u projekat na kom radite.

Detaljnije...

Pogledajte neke od izdvojenih kolekcija

Mr Fox

Naši najmlađi obožavaju priče u svim oblicima i formama u kojima im mogu biti saopštene. Čitanje pred spavanje, crtani filmovi, zajedničko maštanje i putovanje kroz čarobne svetove, u kojima nema granica. Za njih, sve što ih okružuje postaje poligon za igru i beskrajne priče.

Zato je važno da im stvaramo okruženja koja će podržati njihovu maštu i kreativnost, podsticati i voditi dalje u pričanju priče. Pridružiti im omiljene likove, koji će u njihovim malim pustolovinama imati svoje velike uloge. Dečije sobe su posebni svetovi, beskrajni, magični, obojeni najlepšim bojama.

Detaljnije...

Fossil

Za one koji žele izlazak iz ustaljenih okvira i geometrija, dizajneri kompanije Brink & Campman, kreirali su tepih nestandardnog oblika, idealnog za uklapanje u različite stilove i koncepte uređenja unutrašnjeg prostora.

U najsvedenijim ambijentima, on može postati centralna tačka oko koje se razvija priča, dok su joj ostali elementi prostora na pravi način pridruženi.

Detaljnije...

Arch, Coble, Marble

Iz kompanije Brink&Campman stižu nam kolekcije Arch, Coble i Marble, koje se međusobno razlikuju, ali ih povezuje lepota ručne izrade i fokus na detalju, kao gradivnom elementu celine. Površine su izrađene različitim tehnikama, ali svaka od njih sa jednakom količinom pažnje i talenta, koji se ugrađuje u svaki santimetar površine. Divni prirodni materijali, tradicionalnim tehnikama, bivaju pretočeni u moderne forme.

Detaljnije...

Comfort, Crush

Kolekcija predstavlja vrhunac pažljivog procesa proizvodnje, na koji se motri od početka do kraja. Autentična, luksuzna prediva meka su i dugotrajna i idealna da pletu neponovljivu priču, koja postaje vrhunski ukras za svaki pod kome se pridruži.

Tradicionalna tehnika i nasleđe, potpuno sačuvani, bivaju spremni za ulazak u nov i moderan kontekst, koji oplemenjuju svojim vrednostima.

Detaljnije...

Othilie

Suptilna igra prefinjenih tonova i zavodljivih tekstura , pod palicom talentovanih dizajnera, realizovana veštinom ruku koje neumorno pletu čvor za čvorom. Scenario koji mora dati vanserijski rezultat. Sledeći ovu formulu stvoren je model Othilie, kao deo kolekcije Selected.

Tepih koji odgovara na najaktuelnije trendove u uređenju enterijera. Ipak, sa sigurnošću možemo tvrditi da će se uvrstiti u kategoriju neprolaznog i klasike.

Detaljnije...

Alton

Ono zbog čega se iznova zaljubljujemo  u dizajn jeste osvajanje polja slobode, stalno pomeranje granica napred, mašta, veština, savladavanje istih zadataka na sasvim različite načine. Thinking outside the box.

U dizajnu tepiha osnovna sredstva oblikovanja jesu paterni, boje, oblici i materijali. Ako pustimo maštu i intuiciju da slobodno luta, oni će nam biti dovoljni za beskonačan niz novih, maestralnih rešenja, koja će osvajati srca i postajati favoriti.

Detaljnije...

Zelbio

U okviru kompanije Linie Design, u kolekciji Various, nastao je model Zelbio, tepih koji na sebi sasvim jasno oslikava sve ono zbog čega se ljudi širom planete zaljubljuju u skandinavski dizajn.

Njegovi jednostavni paterni su toliko suptilni, prijatni i dopadljivi, da postaje opšte dobro, asocijacija na osećaj doma, prijatnosti i ušuškanosti. Poput onog što nam je kolektivno i poznato iz davnih vremena, pa stoga  toliko blisko i važno.

Detaljnije...

Desso Home

Potpuno inovativno rešenje u koje će se zaljubiti svaki esteta stiže nam iz Tarketta pod imenom DESSO - Sense of Marble. U pitanju je kolekcija tepiha po meri koja koristi tehnologiju na najbolji mogući način. Vekovima obožavana tekstura mermera, koja je sinonim za luksuz, prefinjenost i uzvišenu estetiku, rekreirana je vlaknima i prenešena na površinu tepiha.

Detaljnije...

Misura Rugs

Kada neki komad odlučite da šijete kod talentovanog majstora dobijete ono što Vam stoji kao saliveno. Sve je na svom mestu, ni previše ni premalo. Vaše od početka do kraja - kroj, materijal, detalji, sve je kako izmaštate.

Vekovna tradicija šivenja, uz mogućnost izbora i personalizovanja svih karakteristika, postala je realnost i u proizvodnji tepiha. Uz belgijski brend Misura stiže revolucija izrade tepiha po meri i zamisli klijenta.

Detaljnije...

Diamonds

Iz kompanije Kuatro stiže kolekcija ćilima Diamonds, za sve one projekte kojima je potreban završni element koji će priču zaokružiti na adekvatan način i stvoriti prostor koji odiše autentičnim duhom. Za prostore koji se pletu odabranim materijalima i teksturama, u kojima je iskustvo boravka posebno i nezaboravno.

Umeće izrade ćilima je dar, veština, svedočanstvo o vrednim rukama koje znaju tajnu.

Detaljnije...

Le Marche

Iz kompanije Kuatro stiže kolekcija tepiha Le Marche, koja je posveta lepoti koja se sakriva u najjednostavnijim rešenjima.

Odavno smo naučeni da je manje jednako više. Redukovanje na formu, na suštinu, bez suvišnih ukrasa je često ključ i odgovor, kojim se dolazi do vrhunskog dizajna. Isticanje teksture i prirode materijala uz suptilne modifikacije dodavanjem boje.

Detaljnije...

Dune

Iz kompanije Ligne Pure stiže ručno čvorovan tepih koji na svojoj površini jasno oslikava dizajnersku inspiraciju. Vešta izrada udružena sa vrhunskim kvalitetom materijala (vuna i konoplja) plete površinu koja u igri svojih tonova stvara asocijacije na nepregledne predele peščanih dina.

Tekstura slavi ljudski dodir i trud zahvaljujući kojem je nastala.

Detaljnije...

Adore

Iz kompanije Ligne Pure stiže jedan od najmekših tepiha koje ćete imati priliku da pronađete na tržištu. U pitanju je model Adore, izrađen tehnikom ručnog tkanja, u potpunosti sačinjen od poliestera. U pitanju je najteži i najgušći tepih koji ćete pronaći u ponudi.

Detaljnije...

Origins

U Belgiji, centru tekstilne industrije, kompanija Osta preko 80 godina radi na stvaranju i usavršavanju tehnologije izrade tepiha. Svako od zaposlenih konstantnim trudom pomera granice kvaliteta. Fokus je na detaljima i ništa se ne prepušta slučaju.

Osta je stvorila kolekciju tepiha Origins, kao posvetu činjenici da je jedna od mnogobrojnih formi lepote ponovno otkrivanje tradicionalnog dizajna, njegovo promišljanje i poboljšanje dostignućima tehnologije.

Detaljnije...

Dream

U savršeno sagrađenim ambijentima, koji nastaju pažljivim odabirom svih elemenata prostora, javlja se potreba da tepih bude taj koji neće narušiti harmoniju, već će celu priču vešto i adekvatno zaokružiti.

Upravo za ovakve prostore u Sintelonu je nastala kolekcija Dream, oda kvalitetu, luksuzu i prefinjenosti.

Detaljnije...