O NAMA

Enterijer, nastavak našeg unutrašnjeg sveta. Mesto koje oblikujemo svojim osobinama, vizijom i stilom. Kod kuće ili na poslu. Svakodnevno napravimo na hiljade koraka u enterijeru često nesvesni toga da je ono po čemu hodamo manifestacija ideala u koje verujemo.

G/STUDIO je premium store podova i tepiha za sve one koji od enterijera žele nešto više. Namenjen je arhitektama, dizajnerima enterijera i svim zaljubljenicima u neobične i kreativne stambene i poslovne prostore. Smešten na Novom Beogradu, u prijatnom i moderno uređenom ambijentu, G/STUDIO svojom pažljivo odabranom ponudom i stručnim prodajnim timom pomoći će Vam da podnim oblogama na jedinstven način naglasite individualnost prostora.

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera, G/STUDIO će biti partner u kreiranju savršenog enterijera za Vaše klijente. Pored široke ponude podova, G/STUDIO će obezbediti i snažnu tehničku podršku po sistemu „ključ u ruke“, od izrade ponuda, nabavke odabranih proizvoda, poštovanja dogovorenih rokova do organizacije usluge dostave i profesionalne ugradnje.

Ukoliko Vas motivišu neobični i kreativni prostori i materijali i samostalno uređujete enterijer G/STUDIO je pravo mesto za Vas. Pored sistema "ključ u ruke" stručni prodajni tim će Vam pružiti i savete kako da uredite enterijer. Na osnovu Vaših instrukcija predložiće Vam proizvode koji će se na najbolji način uklopiti u ambijent koji ste zamislili.

Bilo da Vas inspirišu materijali iz prirode, da Vam maštu pokreću različite boje, teksture, oblici ili šare, u G/STUDIJU ćete pronaći najširu ponudu podnih obloga vodećih svetskih proizvođača. Od parketa koji, kroz različite načine obrade dasaka i njihove formate, u ambijent unosi prirodu u svom najlepšem, izvornom obliku; laminata, koji omogućava da se kroz spoj forme, funkcije i tehnologije na podu preslika i u potpunosti prikaže srž autentničnog drvenog poda; preko dizajn ploča koje kroz neverovatan dizajn od poda prave poligon za igru i kreativnost, za slaganje slagalica od bezbroj delova; do tepiha i tepisona koji svojom strukturom, bojama, načinima izrade i dezenima mogu promeniti identitet čitavog prostora, čineći ga toplim i harmoničnim.

G/STUDIO je Vaša snažna podrška ne samo pri uređenju stambenih već i poslovnih prostora, kancelarija, prodajnih prostora, hotela, restorana.

Budite slobodni da nas kontaktirate kako bismo dogovorili posetu, pripremili obilazak studija i prezentovali proizvode za koje verujemo da se mogu naći u osnovi Vašeg savršenog enterijera.

Laminat
Hoteli
Parket
Prostor za Rekreaciju
Poslovni Prostor
Zdravstvene Ustanove
Restorani
Prostor za Odmor
Tepisoni
Stanovi
Tepisi
Obrazovne Ustanove
Prodajni Prostori
Dizajn Ploče