iD Mixonomi

Svaki dizajner enterijera sanja o potpunoj slobodi. O mogućnosti i šansi da tehnologija i materijali isprate njegovu viziju, da joj daju krila i omoguće joj da se nesputano razvija. Bez prepreka i ograničenja u bojama, formama i drugim karakteristikama.

Kolekcija dizajn ploča iD Mixonomi ostvarenje je tog sna. Sa 11 oblika i 33 boje otvara svet nepreglednih mogućnosti i daje podršku za sve više i više kreativnosti.  Ohrabruje dizajnere da potpuno otvore i puste svoj um da stvara nova i do sada neviđena rešenja.

Boje i oblici će ih podržati u tome da isprate trend, uklope se u željeni stil, saopšte svoju inspiraciju, direktno ili posredno. 33 boje razvrstane su u 5 paleta:

Kada se paletama pridruže neočekivane forme, poput dijamanta,trougla, šestougla ili paralelograma, uz uobičajenu ploču ili dasku, stupa se na poligon slobode, na igralište, u svet bezgranične kreativnosti. U igru koja svaki put može biti drugačija i iznenađujuća.

Uz iD Mixonomi pod postaje najvažniji element prostora, onaj koji osvaja poglede, ostaje u mislima, inspiriše i podstiče druge da stvaraju i maštaju. Namenjen je svakoj vrsti i nameni prostora, idealan partner za svaki trend i svaki stil.

Uzmite elemente i započnite svoju igru. Budite hrabri i smeli. Stvorite patern. Razbijte patern. Istražujte, vraćajte se, idite dalje. Ne prestajte da sanjate i kreirate. Nema granica. Ovladajte umetnošću mešanja boja i oblika. iD Mixonomi Vam pruža svu podršku da podu date hiljadu lica i budete uvek drugačiji i sveži.

Sloboda
Stil
Mešanje oblika
iD Mixonomi
Hrabrost
Forme
Tarkett
Boje
Dizajn
Trend
Kombinovanje
Inspiracija
Nepregledne mogućnosti
Poligon slobode
Komercijalni Prostori
Smelost