ID Square AC 50x50

Tarkettova kolekcija iD Square sa bogatom paletom od 50 dezena i 7 formata biće sjajan način da pod pretvorite u igralište, na kome se odigrava svaka igra kakvu zamislite. Dinamika ukrajanja elemenata i veština vaše kreacije od poda stvara glavni adut i ukras prostora. Pratite pravila ili ih u potpunosti ukidate.

Dolazi u obliku ploča ili dasaka i instalira se loose-lay metodom, što ga čini idealnim za brza renoviranja prostora. Idealan je za brzi pristup tehničkoj podlozi (podignuti pod). U prostoriji smanjuje buku do 15 dB.

Uz to, ID Square je prilagodljiv, pa ga možete kombinovati sa Desso tekstilnim pločama, zbog sličnih debljina. Na ovaj način polje mogućnosti postaje još šire.

Koliko ga je lako ugraditi, toliko ga je lako i demontirati.

Idealan je za poslovne prostore i kancelarije.

U klasičnim, tradicionalnim tipologijama osnovni element koji je odvajao prostor na manje celine bio je zid. Savremeni život i njegov ritam sve češće ukidaju zidove; bolje se snalazimo u prostorima otvorenog plana, takozvanim "open space" konceptima. Prihvatili smo ih jednako dobro u stanovanju i u poslovanju. Ipak, prostor voli podele, razdvajanje na funkcionalne zone, gotovo nevidljivo uspostavljanje granica.

Šta mislite o podelama koje će stići kroz podove?

Tarkettova kolekcija dizajn ploča iD Square biće idealna podna obloga kojom svaki prostor možete definisati, ne samo estetski, već i u pogledu njegovog režima korišćenja.

Raspored elemenata može biti samo stvar estetike.

Međutim, korišćenjem različitih dezena na jednom podu "open space" kancelarije možete različitim zonama dati namene - radni prostor, komunikacija, zona za odmor i druženje. Dizajn možete upotrebiti i kako biste usmerili kretanje kroz prostor, navodeći korisnika do onoga što mu je potrebno.

ID Square na idealan način povezuje funkcionalnost, estetiku i praktičnost.

Podržaće Vas i podsticati da odlazite dalje u razmišljanju o prostoru i svemu što on može postati.

Birajući ID Square birate estetiku, praktičnost i kvalitet. Odaberite pametno.

Različite zone
Praktičnost
Estetika
Poslovni prostori
Moderni Enterijeri
ID Square
Savremenost
Prilagodljivost
Open Space
Kvalitet
Funkcionalnost
Loose-lay metod
Modularnost
Paleta Boja
Tarkett