Modular T7

Tehnologija je otišla daleko i sa njenim razvojem stiglo je napredovanje, koje je sa najpopularnijih materijala uklonilo nedostatke i loše karakteristike.

Dizajn ploče iz kolekcije Modular T7 rekreiraju izgled betona i drveta, ali se opraštaju sa njihovim lošim osobinama i slabostima. Rezultat su izdržljivi podovi, vodootporni, laki za održavanje i aplikovanje. Izrađeni su na način koji 2x uspešnije redukuje buku u odnosu na klasične dizajn ploče. Uz to su 100% pogodni za reciklažu.

Dezeni iz ove kolekcije stižu u obliku ploča i dasaka i nanose se na pod lepljenjem, što ih čini idealnim izborom za prostore velike prohodnosti, komercijalne i poslovne preko kojih prolazi veliki broj koraka. Njihove dimenzije i modularnost pružaju dodatni benefit i omogućavaju igru i uklapanje različitih dezena.

U dizajnu enterijera su se granice odavno obrisale i razbile. Sloboda vlada, nema ustaljenih okvira, materijali su iz spoljašnjeg prostora ušli u unutrašnje i odlično se snašli. Nemoguće je postalo moguće. Godinama unazad beton osvaja moderne enterijere. Popularnost mu ne jenjava. Obožavaju ga zidovi i podovi, javni i stambeni objekti. Njegova sirovost, prirodnost i tekstura predstavlja odličnu bazu, nad kojom se formiraju najrazličitiji prostori. Jednako je dobar u dijalogu sa mekim i baršunastim materijalima poput pliša; čistim i elegantnim, poput mermera, koliko i u onom sa sirovim, neobrađenim drvetom i metalima. Beton govori univerzalnim jezikom.

Globalnu popularnost betona, u korak prati i obožavanje drvenih dekora, posebno hrasta, u različitim nijansama.

Uz dezene iz kolekcije Modular T7 drvo i beton možete uvesti u međusobni ples, sklapajući različite dekore u čitav niz kombinacija. Jednoobrazno ili potpuno razigrano, stvar je Vaše vizije budućeg prostora.

ModularT7
Vodootpornost
Redukcija Buke
Tekstura
Dizajn
Drvo
Izdržljivost
Komercijalni Prostori
Praktičnost
Tarkett
Modularnost
Beton
Prirodnost
Savremenost
Originalnost
Moderni Enterijeri