Progressive House

Iz Tarketta nam stiže kolekcija dizajn ploča Progressive House, koja je posvećena teksturama drveta. Namenjena je dinamičnim i modernim enterijerima. Tehnologija je preuzela teksture i uklonila ograničenja. Zato je sada moguće  drvene teksture korisiti na nove načine, sa više slobode.

Progressive House stiže u širokoj paleti dezena, u formatu daske, koje je moguće kombinovati i na taj način stvoriti nova i originalna rešenja. Postavlja se na pod klik sistemom, bez lepljenja. Svedeni i jednobojni ili dinamični i u međusobnoj igri, osim što su estetski vredni, ovakvi podovi su pristupačni i jednostavni.

Praktični su i funkcionalni, idealni za prohodne prostore, kojima su potrebne izdržljive podne obloge, lake za održavanje. Vaši projekti će ih obožavati.

Kolekcija Progressive House je bezbedna podna obloga, kojoj je dodeljena ekološka oznaka List Života.

Kada pomišljamo na toplinu, kojoj uvek težimo prilikom kreiranja prostora, najčešće pomišljamo  na drvo i njegove različite pojavne oblike. Od samih početaka stanovanja ono je bilo nezaobilazni element - konstruktivni, utilitarni, dekorativni. Slavljeno je, ispitivane su mu mogućnosti i ograničenja, unapređivano je i proučavano. Svaka vrsta je sa sobom donosila različita svojstva, koja je trebalo shvatiti i odvesti u najboljem pravcu. Različitost i prilagodljivost učinila ga je omiljenim partnerom svakog prostora, bio on stambeni ili komercijalni. Jer uvek imamo potrebu da greje i bude toplo i prijatno.

Progressive House
Bezbednost
Savremenost
Sloboda
Dizajn
List Života
Funkcionalnost
Toplina
Prilagodljivost
Tarkett
Ekologija
Moderni Enterijeri
Drvo
Izdržljivost
Estetika
Praktičnost