Cruise

Kolekcija laminata Cruise stiže iz Tarketta da razgali i podstakne prisustvo u trenutku. Vetar u jedra inspiracije dolazi sa putovanja morskim prostranstvima. Sa ciljem da probudi sve osećaje koji nastaju kroz letnje mesece slatkog odmora i opuštanja. Bez briga i problema.

Uske daske ove kolekcije (159mm x 1292mm) stvaraju površine poda koje podsećaju na izgled brodske palube. Oborene ivice na sve četiri strane prave jasnije granice između dasaka, pojačavajući dinamiku i teksturu. Kroz reljefnu teksturu i kontraste na dezenima stvorena je verna replika pravog brodskog poda, u paleti sa 8 mogućnosti. Posebna tehnologija štiti daske od uticaja vlage. Otporne su na uticaje i lake za održavanje. Kao na pravoj palubi.

Cruise je kolekcija u kojoj se susreću izuzetan kvalitet i ekonomičnost rešenja. Označen je klasom 32, pa može da prima prosečno opterećenje.

Cruise je kolekcija za prostore u kojima želite da sanjate i da se opuštate. Za podove na kojima želite da otpakujete kofere uspomena i još jednom pregledate sve ono što ste sa doneli sa dalekih putovanja - mirise i ritam dalekih zemalja, vetar koji u sebi krije šum mora, inspiraciju, kadrove, ljude... Za večne sanjare i lutalice.

Putovanja
Odmor
Dizajn
Miris
Brodska paluba
Ritam
Tekstura
Stil
Inspiracija
Uska daska
Tarkett
Otpornost
Ekonomičnost
Zaštita od vlage
Opuštanje
Izuzetan kvalitet
More
Cruise
Leto