Dynasty

Kolekcija laminata Dynasty u fokusu ima temu trajnih vrednosti.

Kreirana je kako bi odala počast stvarima koje su neprolazne i na koje protok vremena nema uticaja. Stvarima koje su večne i veće od života. Onima koje izazivaju osećanja, važnija od svega materijalnog.

Ova kolekcija dolazi u paleti od 8 različitih boja i tonova - od potpuno svetlih, preko prirodnih tonova drveta, do tamnih, uzbudljivih, efektnih. Format daske je 159 mm x 1292 mm. Naglašeno uska daska vizuelno povećava prostor, čineći ga dužim. Zbog ove karakteristike idealan je izbor za manje prostorije.

Dynasty ima debljinu od 12 mm, zbog čega je izuzetno čvrst i stabilan. Klasa upotrebe je 33, što označava da je pogodan za prostorije sa većom frekvencijom upotrebe.

Ivice su oborene, što svaku dasku jasno odvaja i čini upečatljivom. Tekstura je naglašena, primetna, sa puno dinamike i isticanja čvorova, kao izraz ljubavi prema lepoti pravog drveta.

Kada počinjete da gradite svoju dinastiju, gradite je pažljivo, sa jakim temeljima i stabilnim podovima. Dynasty je idealan izbor za tu misiju. Obožavaćete ga jednako koliko će ga obožavati i Vaši unuci. Pod na kome će Vaša porodica stvarati svoje neprolazne uspomene, pod kao baza i početak udobnog doma.

Stabilnost
Dizajn
Autentičnost
Tarkett
Upečatljivost
Dynasty
Naglašena Tekstura
Izdržljivost
Dom
Čvrstoća
Efektnost
Neprolaznost
Toplina
Kvalitet
Trajne Vrednosti
Drvo
Uska Daska