Gallery 1233

Pod je najveća površina jednog prostora, zbog čega nosi mnogo potencijala kada je u pitanju uređenje enterijera. Odabir podne obloge priču može odvesti u mnogo različitih pravaca i atmosfera. Mir, dinamika, klasika ili savremenost. Može ga razvedriti ili umiriti. Uz pravilan odabir čak i vizuelno povećati. Pažljivim projektovanjem od svakog prostora možete sagraditi umetničku galeriju, bez obzira na njegovu namenu. Prefinjena  podloga na sebe prima najbolje komade nameštaja, detalja i rasvete. Kolekcija laminata Gallery 1233 napravljena je za takve prostore. One od kojih očekujete više.

Kolekcija Gallery 1233 stiže iz Tarketta u dimenzijama 116 mm x 1292 mm, sa oborenim ivicama na sve četiri strane, poput daske parketa. Ovakav format, izuzetno uzak, dominantan je trend u uređenju prostora, posebno pogodan za prostorije malih dimenzija, jer ih vizuelno izdužuje i povećava. Međutim, i u velike unosi razigranost i ples.

Dostupan je u 8 različitih dezena, efektnih tekstura, sa suptilnim razlikama u bojama daske. Ovaj izostanak uniformisanosti nosi šmek i karakter, blagu i suptilnu igru. Naglašavanje čvorova, odavanje počasti autentičnosti svakog posebnog komada drveta. Debljina daske od 12 mm obezbeđuje veću stabilnost. Kolekcija Gallery pripada klasi 33, što označava da je izdržljiv i pogodan za podove koji primaju veliko opterećenje.

Na listu pozitivnih karakteristika ove kolekcije upisuje se i činjenica da ivice svake daske imaju silikonsku zaštitu od vlage. U slučaju prosipanja tečnosti po površini, ne postoji mogućnost njenog prodiranja između dasaka, što Vaš pod čini dodatno zaštićenim.

Gallery je kolekcija koja spaja sjajne tehničke karakteristike, zahvalne dimenzije i predivan dizajn.

Razigranost
Izdržljivost
Gallery 1233
Tarkett
Elegancija
Naglašeni čvorovi
Autentičnost
Karakter
Zaštita od vlage
Uska Daska
Stabilnost
Galerija
Dizajn
Dom
Stil
Umetnost
Inspiracija
Efektna tekstura