Poem

Poezija je uzvišena, vrhunska forma ljudske misli, koja saopštava inspiraciju na različite načine - direktno ili sasvim suptilno, kroz određeni stil. Slavi emocije, ljude i događaje. Kolekcija Tarkettovih laminata Poem ispisuje poeziju prostora. Poeziju u čijem je središtu ljubav prema originalnom izgledu drveta, sa autentičnim ritmom i kontrastom, čvorovima i svim putevima koji su ostali utisnuti u njegovoj strukturi.

Kolekcija koja će dokazati da kroz dug period korišćenja površine neće izgubiti svoj šarm i autentičnost.

Daske su dimenzija 194 mm  x 1292 mm, sa oborenim ivicama na sve četiri strane. Ova karakteristika doprinosi dodatnom utisku da se radi o pravom drvetu i čini da pod izgleda poput parketa. Debljina daske od 10 mm obezbeđuje stabilnost. U cilju rekreiranja pravog izgleda drveta potencira se reljefna tekstura. Rezultat je prirodan izgled i premium dizajn.

Uz njegovu lepotu dolazi i inovativno tretiranje površine, što ga čini posebno otpornim na habanje i oštećenje i klasifikuje ga oznakom 34.

Poem je kolekcija za stvaranje nezaboravnih, efektnih prostora. Na svojoj površini nosi ono najbolje od tehnologije, istovremeno se ne odričući izgleda i lepote pravog, autentičnog drveta.

Inspiracija
Struktura
Pravo Drvo
Reljefna tekstura
Tarkett
Dizajn
Otpornost na habanje
Stil
Prefinjenost
Poem
Autentičnost
Dom
Poezija Prostora
Stabilnost
Inovacija
Dugotrajnost
Kontrast
Kvalitet