Ravenna Hrast

Dizajn koji preuzimamo iz prirode i unosimo u svoje životne prostore nije novina. Ugrađeni u enterijer sa sobom donose prijatnu atmosferu za stanovanje, opuštaju nas i uvode u preko potreban mir. Razvoj tehnologije omogućava da voljene teksture drveta, poput hrasta, izmenimo i prilagodimo svojim potrebama.

Iz kompanije Egger stiže nam kolekcija laminata pod nazivom Ravenna hrast.

Ravenna Hrast je strukturisani hrast u beloj boji. Izbeljen je i prilagođen kreiranju svetlih, vazdušastih, prozračnih prostora.

Njegova svetla nijansa, gotovo bela, praćena širokim šarama i prugama, stvara dinamičnu i izražajnu teksturu. Sveden kolorit u sinergiji sa efektnim izgledom ovaj pod čini idealnom osnovom za kombinovanje sa širokom paletom boja.

Jedna od najvažnijih karakteristika ovog poda jeste činjenica da je napravljen tako da ne bledi kada se izloži izvoru svetlosti, niti menja svoju boju kroz godine. Unoseći ga u svoj prostor unosite postojanost i kvalitet.

Ovaj pod je dugotrajan, praktičan, visokog kvaliteta i lak za održavanje. Antialergijski je i antistatički. Dolazi u uobičajenom Classic formatu, što ga čini pogodnim za najrazličitije vrste prostora i koncepte uređenja enterijera. Ugrađuje se brzo i lako, pomoću UNI fit! Klik sistema. Pogodan je za polaganje preko instalacije podnog grejanja.

Klasa ovog laminata je 32, što ga čini pogodnim za korišćenje u stambenim i javnim prostorima uobičajene frekvencije.

Za korišćenje u stambenim prostorima, ovaj pod dolazi sa garancijom od 20 godina.

Skandinavski Stil
Postojanost
Tekstura
Svedenost
Ravenna Hrast
Kvalitet
Svetlost
Prozračnost
UNIfit! Klik Sistem
Sveden Kolorit
Laminat
Egger
Mir
Atmosfera
Minimalizam
Praktično