Toscolano Hrast Duvan

Iz Eggera nam stiže kolekcija laminata Toscolano Hrast Duvan, čija je površina u tamnoj boji, efektna, dinamična, takva da je nemoguće ne primetiti je. Svojim koloritom formira ambijent koji nosi rafinirani šmek i sofisticiranost.

Izuzetno tamni tonovi, praćeni izraženom teksturom, koja je puna igre i kontrasta, asociraju na rustične, tople prostore, koji su prepuni priča i autentičnosti.

Ovakav kolorit je snažan i sposoban da povede čitavu enterijersku priču. Odličan način za građenje ambijenta jeste da mu se pridruže svetli tonovi zidova i nameštaja, uz efektne detalje i akcente. Sa druge strane, može da igra sa hrabrim, odvažnim bojama, donoseći jednako zanimljiva rešenja, koja se pamte.

Kolekcija Toscolano Hrast Duvan dolazi u klasičnom Eggerovom formatu 100 x 320 mm, pa je pogodan za polaganje u prostorima različitih veličina i oblika. Tehnologija izrade omogućava da se postavlja preko instalacije podnog grejanja. Postavljanje je brzo, lako i jednostavljno pomoću sistema UNIfit!

Kroz godine ili nakon izlaganje izvoru svetlosti, ova podna obloga neće promeniti svoju boju. Dugotrajan, ekonomičan, sa odličnim odnosom cene i kvaliteta, ovaj pod predstavlja odličan izbor za stvaranje posebnog i autentičnog enterijera.

Klasa njegove upotrebe je 32, što ga čini pogodnim za korišćenje u javnim i stambenim prostorima sa normalnom frekvencijom upotrebe. U stambenim prostorima dobija garanciju na korišćenje u trajanju od 20 godina.

Rafiniranost
Tekstura
Dinamičnost
Autentičnost
Tamni Tonovi
Klasičan Izgled
Dugotrajanost
Podno Grejanje
Rustičnost
Laminat
Stil
Igra
Sofisticiranost
Kontrast
Egger
Kolorit
Šmek