Salsa

Pod je osnova svakog prostora, njegova najveća površina, puna potencijala da enterijer povede u željenom pravcu. Svest o njegovoj važnosti i mogućnosti da razigra prostor i korisnike, vodilja je i fokus dizajna u kompaniji Tarkett.

Kolekcija parketa Salsa kreirana je da podrži ovu misiju, kroz izuzetno bogatu paletu mogućnosti. Različite drvne vrste i različite boje omogućavaju stvaranje niza površina koje zamislite. Jasen ili hrast, lešnik ili mahagoni. Od potpuno svetlih, preko klasičnih do smelih, tamnih tonova. Mogućnosti su neograničene. U paleti od 28 dezena, sasvim sigurno pronalazite svoj.

Kolekcija Salsa je kolekcija parketa čije su daske manjih dimenzija, što u finalu stvara dinamične površine naglašene prirodne teksture.

Salsa je kolekcija koja objedinjuje udobnost, kvalitet i privlačan dizajn, bez kompromisa. Površina parketa je tretirana Proteco Strong lakom, koji ga čini otpornim na habanje i oštećenje. Daske su dimenzija 194 x 2283 mm, bez oborenih ivica. T-Lock sistem zaključavanja, kojim se međusobno povezuju, ovaj pod čini lakim za ugradnju i odmah spremnim za korišćenje.

Salsa - ples raznih tonova i raznih drvnih vrsta za razigran ritam prostora.

Otpornost
Klasika
Tarkett
Salsa
Svedenost
Paleta Dezena
Stil
Udobnost
Daske Manjih Dimenzija
Proteco Strong lak
Kvalitet
T-Lock sistem
Tekstura
Dizajn
Razigranost
Dinamika