Salsa Art

Kolekcija parketa Salsa Art nastaje u Tarkettu kao rezultat udruživanja klasičnog dizajna drvenog poda sa inovativnom tehnologijom - posebnim načinom tretiranja površine. Nanošenjem boje na autentičnu teksturu drveta stvara se paleta od 8 razlčitih razigranih dezena – majstorski dizajnirana kolekcija Salsa Art. Umetnost ohrabrivanja drveta da pokaže svoje lice i dodatno pojačavanje njegove lepote i autentičnosti površinskom obradom.

U paleti se nalazi širok spektar boja - svedene i prijatne bele i krem nijanse, prilagodljive minimalističkim prostorima i ljubiteljima skandinavske estetike; preko klasičinijih, do tamnih i gotovo crnih, za smele, industrijske i muške prostore.

Salsa Art je kolekcija višeslojnog parketa, dizajnirana sa posebnim fokusom na održivosti, ekologiji i očuvanju resursa. Daske su dimenzija 194 x 2283 mm, bez oborenih ivica, zaštićene Proteco Strong lakom, koji sprečava oštećenja i habanje. Parketi ove kolekcije su pogodni za postavljanje preko instalacije podnog grejanja.

T-Lock sistem zaključavanja omogućava lako međusobno povezivanje dasaka, pa je pod lako ugraditi. Može se koristiti odmah nakon aplikovanja, jer je fabrički lakiran i spreman za upotrebu.

Salsa Art će biti originalan i efektan izbor, bez obzira na stil enterijera koji uređujete. Pogodan je za minimalističke, rustične, retro i naglašeno umetničke ambijente.

Odaberite ovu kolekciju ukoliko ste zaljubljenik u umetnost, tradiciju, ali i suptilne inovacije, koje tehnologija donosi sa sobom.

Salsa Art
Umetnost
Održivost
Originalnost
Višeslojni Parket
Ekologija
Dizajn
Smelo
Moderno
Inovativnost
Drvo
Tehnologija
Tradicija
Stil
Autentičnost
Tarkett
Očuvanje Resursa