Salsa Premium

Definicije luksuza su mnogobrojne i uglavnom zavise od onog ko ih daje. U današnjem svetu, luksuz je dovoljno slobodnog vremena za bavljenje sobom, svojim voljenima i stvarima koje volimo. Luksuz je kreiranje ambijenata koji su autentični, prepuni prirodnih materijala i klasičnih vrednosti. Forme luksuza su različite, ali je izvesno da je luksuz - priuštiti sebi ono što nije dostupno svakome.

Iz Tarketta stiže kolekcija Salsa Premium, kolekcija luksuznih parketa, koja objedinjuje klasičan izgled sa savremenim bojama i teksturama. U pitanju su drveni podovi koji imaju za cilj da na svojim površinama donesu dašak luksuza.

U paleti od 8 različitih dezena, kolekcija će biti lako uklopiva u različite koncepte prostora.

Daske su dimenzija 194 x 2283 mm, bez oborenih ivica, tretirane uljanom površinskom zaštitom, koja naglašava teksturu, štiti i omogućava lako održavanje. Daske se povezuju T-Lock sistemom, što ugradnju čini posebno lakom i jednostavnom. Nakon postavljanja, podovi su spremni za korišćenje. Zbog strukture ih je moguće koristiti i preko instalacije podnog grejanja.

Salsa Premium je parket koji stiže sa 30 godina garancije. Izrađen je sa posebnim fokusom na ekološki dizajn i misijom da obezbedi zdrav i udoban život.

Salsa Premium parketi na svojim površinama donose beskompromisnu udobnost, stabilnost i stil.

Rafiniranost
Ekološki dizajn
Prirodnost
Stabilnost
Udobnost
Tarkett
Garancija
Klasika
Dizajn
T-Lock Sistem
Prefinjenost
Stil
Uljana Zaštita
Drvo
Salsa Premium
Tekstura
Luksuz