Step L & XL

Za sve one koji od svog prostora traže nešto više u Tarkettu je kreirana kolekcija Step L & XL, koja na različitim dimenzijama dasaka i kroz različite tretmane površina donosi dezene koji stvaraju prefinjene, elegantne i efektne podove.

Paleta od 10 dezena obiluje različitim mogućnostima - od nezamenljive i klasične lepote prirodnog izgleda drveta, preko drveta koje je tretirano bojom, sve do dezena koji su stvarani i unapređeni tehnologijom digitalne štampe na autentičnoj površini drveta. Bogatstvo boja i finalnog izgleda parketa iz ove kolekcije je lako prilagodljivo sasvim različitim stilovima uređenja i enterijerskih koncepata.

Troslojna struktura parketa omogućava stabilnost i postojanost, kao i ugradnju preko instalacije podnog grejanja. Daske iz kolekcije Step L & XL su različite - 164 x 1200 mm, 164 x 1000 mm, 140 x 1200 mm i 140 x 1000 mm, sa dve midi oborene ivice.

Međusobno se povezuju T-lock sistemom, koji instalaciju čini brzom, jednostavnom i lakom. Površina svake od dasaka je tretirana Proteco lakom, zbog čega ga je moguće koristiti odmah nakon postavljanja. Ovakav površinski tretman sprečava habanje i oštećenje, dok istovremeno omogućava brzo i lako čišćenje i održavanje površine.

Kolekcija Step L & XL dolazi sa garancijom kvaliteta od 30 godina.

Za autentične, efektne i posebne prostore. Za lak i stabilan korak.

Troslojna struktura
Digitalna Štampa
Premium Izgled
Efektnost
Tarkett
Stabilnost
Step L&XL
Prefinjenost
Dizajn
Koncept
Prirodni Izgled
Postojanost
Enterijer
Elegancija
T-lock Sistem
Autentičnost
Bogatstvo Boja