Tango

Kolekcija parketa Tango stiže iz Tarketta kao kreacija koja će Vas podržati u stvaranju rafiniranih, izuzetnih prostora, koji imaju karakter i sa sobom nose dašak luksuza.

Na svojim površinama nosi raskoš najkvalitetnijih drvnih vrsta, koje stižu sa različitih tačaka planete. Prirodna tekstura drveta afričkog mahagonija, hrasta i jasena udružena je sa tehnologijom kroz koju se površine tretiraju bojom i brušenjem. Kao rezultat nastaje bogata paleta od 15 dezena. Raskoš i opcije u izgledu i boji površine omogućavaju stvaranje potpuno različitih atmosfera i uklapanje u različite enterijerske koncepte.

Tango je kolekcija pomoću koje je moguće kreirati prostore sa egzotičnim šmekom, tradicionalne, retro, moderne, ali i rustične.

Površina svake od dasaka, čije su dimenzije 164 x 2215 mm, tretirana je zaštitnim lakom, koji omogućava lako održavanje, dok je postavljanje pomoću T-Lock sistema ovaj pod učinilo izuzetno jednostavnim za ugradnju. Oborene ivice ističu razlike između dasaka, pojačavajući varijetet boja i teksture i unoseći dodatnu dinamiku i autentičnost. Troslojna tekstura kolekcije Tango čini ga idealnim za postavljanje preko instalacije podnog grejanja.

Autentičnost i premium izgled, kvalitet i ekonomičnost karakteristike su kolekcije Tango. Kupovinom dobijate garanciju od 30 godina.

Varijetet Boja
Hrast
Afrički Mahagoni
Dinamika
Tarkett
Autentičnost
Tango
Egzotika
Kvalitet
Luksuz
Tekstura
Dizajn
Šmek
Drvo
Zaštitni Lak
Ekonomičnost
Jasen
Garancija
T-Lock Sistem