Tango

Kolekcija parketa Tango stiže iz Tarketta kao kreacija koja će Vas podržati u stvaranju rafiniranih, izuzetnih prostora, koji imaju karakter i sa sobom nose dašak luksuza.

Na svojim površinama nosi raskoš najkvalitetnijih drvnih vrsta, koje stižu sa različitih tačaka planete. Prirodna tekstura drveta afričkog mahagonija, hrasta i jasena udružena je sa tehnologijom kroz koju se površine tretiraju bojom i brušenjem. Kao rezultat nastaje bogata paleta od 15 dezena. Raskoš i opcije u izgledu i boji površine omogućavaju stvaranje potpuno različitih atmosfera i uklapanje u različite enterijerske koncepte.

Tango je kolekcija pomoću koje je moguće kreirati prostore sa egzotičnim šmekom, tradicionalne, retro, moderne, ali i rustične.

Površina svake od dasaka, čije su dimenzije 164 x 2215 mm, tretirana je zaštitnim lakom, koji omogućava lako održavanje, dok je postavljanje pomoću T-Lock sistema ovaj pod učinilo izuzetno jednostavnim za ugradnju. Oborene ivice ističu razlike između dasaka, pojačavajući varijetet boja i teksture i unoseći dodatnu dinamiku i autentičnost. Troslojna tekstura kolekcije Tango čini ga idealnim za postavljanje preko instalacije podnog grejanja.

Autentičnost i premium izgled, kvalitet i ekonomičnost karakteristike su kolekcije Tango. Kupovinom dobijate garanciju od 30 godina.

Dizajn
Tekstura
Egzotika
Varijetet Boja
Tarkett
Zaštitni Lak
Afrički Mahagoni
Garancija
Drvo
Ekonomičnost
Šmek
Kvalitet
Luksuz
Autentičnost
T-Lock Sistem
Dinamika
Hrast
Tango
Jasen