Tango Art

Finalna misija koja stoji na kraju svakog procesa stvaranja doma jeste postizanje osećaja, ispletanje ambijenta, ugradnja ličnosti, prostorno ispisivanje sopstvenih stavova o životu.

Brzina vremena kome svakodnevno svedočimo dovela je do sve izraženije potrebe za mirom, toplinom i spokojem. Za kreiranje takvih ambijenata i osećaja stvorena je kolekcija parketa Tango Art. Dizajneri su osmislili površine koje će biti osnova nad kojom će se graditi ovakvi enterijeri.

Prirodni izgled drveta je promenjen bojenjem i dodatnim četkanjem dasaka, čime je nastala paleta od pet posebno dinamičnih i neobičnih dezena, različitih boja, ali povezanih toplinom i spokojem koju nose na svojim površinama.

Dinamika kolekcije Tango Art pod čini zvezdom prostora, fokalnom tačkom, elementom koji je u stanju da ponese priču celog enterijera.

Najkvalitetnije drvne vrste su pretvorene u troslojne daske izuzetne čvrstine i stabilnosti. Dimenzije dasaka od 164 x 2215 mm dodatno su naglašene kroz dve ručno oborene ivice. U finalu, ovakve dimenzije stvaraju elegantna i autentična rešenja. Konstrukcija parketa omogućava njegovo postavljanje preko instalacije podnog grejanja. T-Lock sistem zaključavanja omogućava brzo i lako postavljanje, a tretman površine Proteco Strong lakom omogućava upotrebu odmah nakon instalacije. Zbog površinske zaštite je otporan na oštećenja i izuzetno lak za održavanje. Garancija od 30 godina potvrđuje kvalitet i karakteristike koje Tango Art donosi sa sobom.

Čvrstina
Stabilnost
Tango Art
Toplina
Kvalitet
Troslojne Daske
Tarkett
Autentičnost
Elegancija
Otpornost
Dizajn
T-Lock Sistem
Garancija
Tehnologija
Proteco Strong Lak
Dom
Ambijent
Drvo