Tango Classic

Na koncu mnogih istraživanja i eksperimentisanja formama, oblicima i materijalima, povratak klasici često bude provereni put i najbolji izbor prilikom uređenja prostora. Za sve zaljubljenike u klasičan dizajn i klasična rešenja enterijera Tarkett je kreirao kolekciju Tango Classic.

Kolekcija se sastoji od 8 dezena dizajniranih od drveta hrasta i jasena. Paleta obuhvata različite tonove - od svetlih, preko klasičnih, do tamnijih nijansi, rezervisanih za nešto smelije i hrabrije prostore.

Kroz tehnologiju izrade i tretman posebnim Osmo Hardwax uljem naglašena je prirodna struktura drveta i autentičnost svake posebne daske. Daske su dimenzija 164 x 1200 mm, međusobno se povezuju T-Lock sistemom, a postavljanje je, zbog troslojne strukture parketa, moguće i preko instalacije podnog grejanja. Sa sve četiri strane daska ima oborene ivice. Dimenzije, ivice i suptilni varijetet među bojama i teksturama svake pojedinačne daske, stvaraju dinamične, autentične površine, koje slave prirodu i različitost.

Kolekcija Tango Classic je idealan partner za kreiranje toplih, bezvremenskih prostora.

Proteco Strong površinski tretman parketa ove kolekcije učinio ih je otpornim na habanja i oštećenja, ali i lakim za svakodnevno održavanje.

Tango Classic, poput ostalih Tarkettovih kolekcija parketa, stiže sa garancijom od 30 godina.

Klasičan dizajn, elegancija, lakoća ugradnje i upotrebe, prilagodljivost različitim rešenjima enterijera vrednosti su koje kolekciju Tango Classic čine idealnim izborom poda.

Hrast
Klasika
Enterijer
Dinamičnost
T-Lock Sistem
Pravo Drvo
Lakoća Ugradnje
Svedenost
Osmo Hardwax Ulje
Tarkett
Tango Classic
Jasen
Elegancija
Troslojna Struktura
Autentičnost
Garancija
Klasičan Dizajn