Brick Lane

Često, bez obzira na to koliko vešto i promišljeno oblikujemo prostor, sa punom pažnjom i fokusom na detalj, očekivani efekat izostaje. Bez obzira na savršenu usklađenost elemenata, ne uspevamo da postignemo ono čemu smo težili. Čini se da nešto nedostaje. U takvim prilikama, oblaganje zidova tapetama može biti pravi odgovor.

Iz kompanije RASCH stiže nam kolekcija Brick Lane, koja na svojim površinama nosi atmosferu i motive istoimene ulice u Londonu, jedne od omiljenih, koja je srce pulsirajućeg života i dešavanja. Restorani, klubovi, loftovi, pijace... Život u svojoj punoj snazi, tempo koji se ne zaustavlja. Na površinama tapeta iz kolekcije Brick Lane odštampani su motivi koji prenose ovu živu atmosferu.

Kolekcija donosi obilje motiva - isprani beton, grubo malterisane površine, rustične drvene i teksture kamena. Njima se pridružuju i topli tonovi sive, krem i bež, sa zlatnim i srebrnim akcentima, koji stvaraju površine jednostavne ili složenije geometrije. Čitava kolekcija osvežena je i razigrana motivima biljaka.

Kolekcija Brick Lane je živa, kreativna, istovremeno svedena i razigrana. Kao takva, idealna je za različite ambijente i koncepte enterijera.

Idealno se nadovezuje na industrijski stil, ali partnerski igra i sa skandinavskom estetikom. Neočekivano će razbiti okvir klasičnijim i minimalističkim rešenjima.

Kolekcija Brick Lane je odgovor onda kada tragate za akcentom i elementom koji će doneti promenu.

Rash
Teksture
Život
Igra
London
Atmosfera
Beton
Kreativnost
Brick Lane
Smelost
Tempo
Drvo
Industrijski Stil
Kamen
Tapete
Floralni Motivi
Dešavanja
Topli Tonovi