Glam

Da li ste se zasitili minimalistički uređenih enterijera i spremni ste za potpuno drugačiji pristup? Voljni ste da otvorite vrata bojama, paternima, dinamici, hrabrosti i ritmu? Dobrodošli u veseli glamurozni svet, koji se ne boji drugačijeg i smelog pristupa.

Ukoliko ste dovoljno hrabri da sanjate i razmišljate van ustaljenih okvira, prigrlite kolekciju tapeta Glam, koja stiže iz kompanije RASCH.

Spremite se da u prostor primite šljokice i glamur, fascinantne efekte i blistave momente. Kolekcija Glam predstavlja spoj različitih elemenata - pruge sa svetlucavim detaljima, ali i paterne iz 70ih godina XX veka, sa izuzetnim i upečatljivim efektima.

Kolekcija Glam je pravi izbor ukoliko želite prostor koji će biti luksuzan, efektan i drugačiji, ali neće preći granicu i izgubiti kurs, odlazeći u kič i neukus.

Kolekcija Glam sačinjena je od linija, pruga, paterna i velikih, stilizovanih, cvetnih motiva. Srebrni, zlatni i svetlucavi tonovi stvaraju šik efekat. Prefinjenim tonovima su udruženi smeliji - poput ponoćno plave ili tona antracita. Zajedno, kreiraju snažne, dinamične kontraste.

Kolekcija Glam je idealan izbor za sve one koji se usuđuju i spremni su za drugačije i nesvakidašnje.

Drugačije
Boje
Retro
Prefinjenost
Stil
Paterni
Glam
Hrabrost
Šik Efekat
Tapete
Kontrasti
Rasch
Pruge
Glamur
Luksuz
Ritam
Dinamika