Sansa

Kolekcija tapeta Sansa stiže iz kompanije RASCH kako bi svaki enterijer podigla na sledeći nivo i razigrala ga. U svedenijem ili življem tempu, kako god nam odgovara.

Inspiracija dizajnera bile su flora i fauna, bogatstvo sveta životinja i biljaka. Različitom stilizacijom, interpretiranjem detalja ili celokupne slike, uz poigravanje različitim tonovima i paletama, stvorena je bogata kolekcija. Sve slike koje Sansa donosi sa sobom donose lepotu i snažan, nezaboravan efekat koji ostavljaju.

U zemljanim ili gotovo mutiranim tonovima, svedene samo na formu i oblik, sa suptilnim paternima ili podražavanjem teksture, tapete donose blag, nenametljiv efekat, koji iz pozadine zaokružuje priču. Sveden, ali neophodan deo enterijerske priče.

Istovremeno, kolekcija obiluje jarkim, upečatljivim tonovima i motivima, koji prizivaju poglede i diktiraju ritam i puls čitavog prostora.

Kolekcija Sansa nas odvodi među božanstvene paunove, vitke palme, u prefinjeno i bajkovito stilizovane šume. Isto tako, kolekciju grade živi i dinamični motivi lišća i podvodnog sveta, obojeni jarkim bojama.

Kolekcija Sansa je idealan partner u kreiranju ambijenata koji plešu u različitim ritmovima i paletama boja, ali plene svojom lepotom i autentičnošću.

Lišće
Flora i Fauna
Razigranost
Paleta
Ples
Stilizacija
Rasch
Eklektika
Džungla
Tempo
Oblik
Sansa
Igra
Jarke Boje
Svedenost
Palme
Forma
Priča
Interpretacija
Paun