Alton

Ono zbog čega se iznova zaljubljujemo  u dizajn jeste osvajanje polja slobode, stalno pomeranje granica napred, mašta, veština, savladavanje istih zadataka na sasvim različite načine. Thinking outside the box. U dizajnu tepiha osnovna sredstva oblikovanja jesu paterni, boje, oblici i materijali. Ako pustimo maštu i intuiciju da slobodno luta, oni će nam biti dovoljni za beskonačan niz novih, maestralnih rešenja, koja će osvajati srca i postajati favoriti.

Slobodom dizajna i veštinom izrade nastaju modeli kao što je Alton, deo kolekcije Various, koji nam stiže iz kompanije Linie Design. Mnogo više od tepiha. "Statment" komad, komad koji će govoriti o Vama i u Vaše ime. Hrabar, drugačiji, sa stavom.

Smeo i neobičan, razbija ustaljene forme i precizno definisane linije.Neobičnost forme pojačana je različitim tretmanom boja unutar različitih polja. Osmišljen tako da postaje umetničko delo kada ga postavite na pod bilo koje prostorije.

Ukoliko ste ljubitelj minimalizma, biće dovoljno da mu pridružite još neki rafinirani detalj i dobijete gotovo muzejsko iskustvo u sopstvenom domu. Nasuprot tome, biće idealan za eklektične i hrabre enterijere, koji se ne boje boja, slojeva i formi.

Alton je mnogo više od tepiha. Alton je stav i autentičnost.

Forma
Smelost
Tepisi od Vune
Dizajn
Smele boje
Stav
Minimalizam
Linie Design
Nestandardna Forma
Various
Autentičnost
Statement
Alton
Veština