Arch, Coble, Marble

Iz kompanije Brink&Campman stižu nam kolekcije Arch, Coble i Marble, koje se međusobno razlikuju, ali ih povezuje lepota ručne izrade i fokus na detalju, kao gradivnom elementu celine. Površine su izrađene različitim tehnikama, ali svaka od njih sa jednakom količinom pažnje i talenta, koji se ugrađuje u svaki santimetar površine. Divni prirodni materijali, tradicionalnim tehnikama, bivaju pretočeni u moderne forme.

Kao što je u dizajnu to obično slučaj, inspiracija se traži u prirodi. Tako se elementi iz prirode, poput oblutaka, peska, kamenčića ponovo stvaraju tkanjem, pletenjem i čvorovanjem. Svaki pojedinačni čvor je malo remek delo u koje je upleteno mnogo pažnje i ljubavi.

Kolekcije su specifične po tome što je jednako važan detalj, koliko i celina. Lepota svakog zasebnog čvora postoji za sebe, ali se na većoj površini, međusobnim preplitanjem, koje se pojačava odabirom i igrom boja stvaraju nove, predivne površine.

Tonovi svih tepiha su živahni i veseli, donose vedrinu i polet. Naglašavaju jednostavnost forme. Kroz ples boja svaki od čvorova postaje važan, uočljiv i prepoznat.

Ukoliko odaberete neki model iz ovih kolekcija, u svoj prostor unosite tradiciju i moderno, ljubav prema detalju i vrhunskom kvalitetu. Nema sumnje da će ih obožavati svaki enterijer.

Tradicionalne Tehnike
Ručna Izrada
Detalj
Ručno Čvorovani
Brink&Campman
Marble
Moderne Forme
Minimalizam
Coble
Jednostavnost
Arch
Paleta Boja
Autentičnost
Dizajn