Desso Home

Potpuno inovativno rešenje u koje će se zaljubiti svaki esteta stiže nam iz Tarketta pod imenom DESSO - Sense of Marble. U pitanju je kolekcija tepiha po meri koja koristi tehnologiju na najbolji mogući način. Vekovima obožavana tekstura mermera, koja je sinonim za luksuz, prefinjenost i uzvišenu estetiku, rekreirana je vlaknima i prenešena na površinu tepiha.

Mogućnosti tehnologije ovaj genijalan spoj donose u paleti od 10 različitih boja, uključujući crvene i zelene tonove. I ne samo to. Moguće izraditi je po meri i želji klijenata. Izuzetno efektan i dinamičan tepih možete dodatno personalizovati odabirom veličine i forme, stvarajući "statement" komad, koji će dominirati prostorom. U već ponuđenoj verziji je dostupan kroz različite geometrijske oblike - krug, trougao, šestougao ili uobičajen pravougaonik.

Garantujemo da je ovo izbor koji će oduzimati dah pri svakom susretu. Blistava zvezda prostora. Idealan partner minimalističkim enterijerima, sposoban da preuzme i povede celu priču. Oni smeliji će ga kombinovati sa još efektnih komada i uzoraka, stvarajući nesvakidašnji dijalog, nezaboravan i autentičan.

Desso Home je drugačiji izbor, za smele i odvažne, zagledane u tradiciju i neprolazne vrednosti, uz stalnu svest o tehnologiji koja napreduje i poboljšava nam živote.

Mermer
Autentičnost
Inovativno Rešenje
Hrabrost
Tepisi po Meri
Tradicija
Dizajn
Tehnologija
Inspiracija
Sense of Marble
Tarkett
Desso Home
Smelost
Unikat