Diamonds

Iz kompanije Kuatro stiže kolekcija ćilima Diamonds, za sve one projekte kojima je potreban završni element koji će priču zaokružiti na adekvatan način i stvoriti prostor koji odiše autentičnim duhom. Za prostore koji se pletu odabranim materijalima i teksturama, u kojima je iskustvo boravka posebno i nezaboravno.

Umeće izrade ćilima je dar, veština, svedočanstvo o vrednim rukama koje znaju tajnu. Tradicija, vekovi priča i značenja pretočenih u elemente, paterne, njihove međusobne odnose. Ćilimi su veza sa tradicijom, posveta važnosti korena. Savremena interpretacija tradicije, poput kolekcije Diamonds, predstavlja svedočanstvo o kontinuitetu vremena. Stare vrednosti pronalaze svoj put, opstaju i jednako su cenjene i obožavane.

Ćilimi iz ove kolekcije su izrađeni od kombinacije materijala- viskoze, vune, jute i pamuka, koje pletu 8 različitih dezena. Od sasvim svedenih i nenametljivih, koji su suptilan, a tako važan dodatak ambijentu - do sasvim razigranih koji postaju fokalna tačka, zvezda prostorije, koja pleni poglede i zaokružuje priču prostora.

Ukoliko ste u potrazi za nečim izuzetnim, ličnim i autentičnim, zaustavite se, jer ste upravo pronašli svoj dijamant.

Stare Vrednosti
Tradicija
Stil
Autentičnost
Diamonds
Tekstura
Ručna Izrada
Pamuk
Juta
Ćilimi
Neprolaznost
Tradicija
Veština
Viskoza
Paterni
Kuatro
Vuna