Dream

U savršeno sagrađenim ambijentima, koji nastaju pažljivim odabirom svih elemenata prostora, javlja se potreba da tepih bude taj koji neće narušiti harmoniju, već će celu priču vešto i adekvatno zaokružiti.

Upravo za ovakve prostore u Sintelonu je nastala kolekcija Dream, oda kvalitetu, luksuzu i prefinjenosti.

Ukoliko bismo želeli da ovu kolekciju prevedemo u epitete, to bi sigurno bili - raskoš i luksuz. Ime je dobila po svojoj supernežnoj površini, mekoći i udobnosti, koja podseća na najlepši san.

Tepisi kolekcije Dream se po svom sastavu i izgledu ističu u odnosu na ostale tepihe i neuporedivi su sa bilo kojim drugim tepisima u našoj ponudi, ali i na celokupnom tržištu.

Izrađeni su od poliestera, sa gustim i baršunastim florom, posebno meki i prijatni na dodir. Vlakna se ne deformišu kroz vreme, ne linja se, lako se održava i ima antistatička svojstva. Budite sigurni da ulaganjem u ovaj tepih dobijate komad koji će Vas služiti godinama.

Tepisi ove kolekcije dostupni su u nizu boja, koje će se lako uklopiti u različite vizije enterijera, uvek noseći rafinirani šmek na svojoj površini. Dostupni su kao kružni i pravougaoni.

Boje, oblik, tekstura i suptilne igre vlakana na površini od ovog tepiha stvaraju savršeni dodatak svakom enterijeru, donoseći sa sobom toplinu, luksuz i glamur. Enterijeri neutralnih boja, trendovska rešenja, hrabra i odvažna - svaku od priča će ispratiti na adekvatan način.

Dizajn
Mekoća
Dugotrajnost
Udobnost
Stil
Boje
Tepisi
Luksuz
Tekstura
Forme
Elegancija
Prefinjenost
Oblici
Nežnost
Boje
Luksuzni Tepisi
Raskoš
Glamur
Sintelon