Fossil

Za one koji žele izlazak iz ustaljenih okvira i geometrija, dizajneri kompanije Brink & Campman, kreirali su tepih nestandardnog oblika, idealnog za uklapanje u različite stilove i koncepte uređenja unutrašnjeg prostora. U najsvedenijim ambijentima, on može postati centralna tačka oko koje se razvija priča, dok su joj ostali elementi prostora na pravi način pridruženi.

Tepih Fossil je deo kolekcije Estella, izrađen kroz tehniku ručnog taftovanja. Njegov vrhunski kvalitet i efekat luksuza koji donosi sa sobom oblikovani su na neobičan način - tri nepravilne kružne forme spojene su u jednu celinu. Kada pogledate ovaj tepih imaćete utisak da gledate tri zasebna komada postavljena jedan uz drugi. Svaki od delova ima osnovu u istoj boji, dok su šare iscrtane različitim nijansama. Različite boje šara uspostavljaju granice između delova, dok ih jednobojna podloga povezuje.

Motivi koji krase tepih prepisani su iz prirode - predstavljaju posvetu fosilnim ostacima, koji u kamenu beleže evoluciju živog sveta. Ove forme prijaju oku, ali i intuitivnom delu nas, jer nas povezuju sa prirodom i izvorom u nama.

Veličina je bitna, ali bitna je i forma.

Birajući Fossil, biramo neobično, drugačije i smelo. Biće idealan partner minimalističkim enterijerima, jednako dobro koliko i onim slojevitim, maksimalističkim. Usudite se da odaberete drugačije.

Slobodna Forma
Autentičnost
Brink&Campman
Minimalizam
Vrhunski Kvalitet
Priroda
Ručna Izrada
Efekat Luksuza
Estella
Kružne Forme
Drugačije
Dizajn
Fossil
Ručno Taftovan