Le Marche

Iz kompanije Kuatro stiže kolekcija tepiha Le Marche, koja je posveta lepoti koja se sakriva u najjednostavnijim rešenjima. Odavno smo naučeni da je manje jednako više. Redukovanje na formu, na suštinu, bez suvišnih ukrasa je često ključ i odgovor, kojim se dolazi do vrhunskog dizajna. Isticanje teksture i prirode materijala uz suptilne modifikacije dodavanjem boje.

Na ovakvom izvoru inspiracije i kroz ovakav dizajnerski pristup nastala je kolekcija tepiha Le Marche, u potpunosti izrađena od jute.

Stiže u 8 različitih boja, pa će se lako uklopiti u svaku viziju i koncept enterijera. Od svedenih do vibrantnih, živih tonova.

Oživljava prostore u kojima se nađe svojom teksturom, jer donosi notu prirodnog i organskog. Na svojoj površini donosi spokoj. Biće idealan partner boho i eklektičnim prostorima, ali je i odličan dodatak luksuznim enterijerima, jer donosi neočekivan obrt, čineći ih živim i životnim.

Kao što biljke dodaju finalni pečat prostoru, unoseći živost i dinamiku, tako će je doneti i jednostavni, a efektni tepisi od jute.

Dodatno ćete zavoleti i njihovu izdržljivost i lakoću održavanja.

Idealan partner za svaki prostor i svaki dom.

Juta
Lako Održavanje
Le Marche
Kuatro
Priroda
Jednostavnost
Svedenost
Tekstura
Izdržljivost
Boje
Minimalizam
Boho
Luksuz
Vizija
Dizajn
Modifikacija
Suština
Forma