Misura Rugs

Kada neki komad odlučite da šijete kod talentovanog majstora dobijete ono što Vam stoji kao saliveno. Sve je na svom mestu, ni previše ni premalo. Vaše od početka do kraja - kroj, materijal, detalji, sve je kako izmaštate.

Vekovna tradicija šivenja, uz mogućnost izbora i personalizovanja svih karakteristika, postala je realnost i u proizvodnji tepiha. Uz belgijski brend Misura stiže revolucija izrade tepiha po meri i zamisli klijenta.

Misura odaje počast prefinjenoj umetnosti šivenja. Svoj svet gradi od kvaliteta, gde su fokus na detalj i ljubav prema dizajnu ključne vrednosti. Misura podržava arhitekte, dizajnere enterijera, dekoratere da za svoje klijente stvore savršenu viziju prostora, ne odstupajući od nje ni za milimetar. Želje klijenata i dizajnera se pretvaraju u savršen komad. Sve se sagledava i uzima u obzir - stil života, interesovanja, osećaj za lepo.

Zahvaljujući svojim specifičnim proizvodnim kapacitetima Misura može isporučiti svaku formu i veličinu koju zamislite.

Tepisi se izrađuju od prirodnog bambusa, kao i od prefinjenog, posebno mekog iSense vlakna, koji stvara površine koje odišu luksuzom, ali i mekoćom i toplinom.

Među 22 kolekcije možete pronaći svoj idealan izbor, a onda ga upotpuniti zahtevom za željenom formom i veličinom. Svi tepisi se proizvode u Belgiji, centru industrije tekstila.

Misura tepisi su tu da Vas podrže u misiji kreiranja potpuno personalizovanih prostora.

Prefinjenost
Dizajn
Umetnosti šivenja
Unikat
Luksuz
Mekoća
Detalj
Econyl Vlakna
Vizija prostora
Tepisi po Meri
Kvalitet
Autentičnost
Misura
iSense Vlakna
Bambus