Mr Fox

Naši najmlađi obožavaju priče u svim oblicima i formama u kojima im mogu biti saopštene. Čitanje pred spavanje, crtani filmovi, zajedničko maštanje i putovanje kroz čarobne svetove, u kojima nema granica. Za njih, sve što ih okružuje postaje poligon za igru i beskrajne priče.

Zato je važno da im stvaramo okruženja koja će podržati njihovu maštu i kreativnost, podsticati i voditi dalje u pričanju priče. Pridružiti im omiljene likove, koji će u njihovim malim pustolovinama imati svoje velike uloge. Dečije sobe su posebni svetovi, beskrajni, magični, obojeni najlepšim bojama.

Oko njih smo spremni da se uvek potrudimo malo više. Da ne napravimo kompromis. Da tragamo dugo za svakim od detalja.

U okviru kompanije Brink&Campan, nastao je Scion, brend čiji razigran dizajn stiže da razveseli moderne domove. U Scionu su stvorena dva lika koja će mališani obožavati i rado ih učiniti kapetanima svojih avantura. Mr. Fox i Spike the Hedgehog, Lisac i Jež, stižu na predivnim tepisima od vune. Deca će ih obožavati, jednako koliko i Vi.

Mekani i nežni, u čitavoj paleti boja, biće idealni za svaku viziju prostora koju budete odabrali. Način izrade rezultira luksuznim, jedinstvenim proizvodom. Neodoljivo osmišljeni i nacrtani osvajaju srca prilikom prvog pogleda. Pružite svojim mališanima nove likove za divne priče i bezbrižno detinjstvo. U ovakvom okruženju nikada neće biti sami i zabrinuti.

Radost
Brink&Campman
Tepisi od Vune
Mašta
Dečiji Tepisi
Paleta Boja
Detinjstvo
Mr.Fox
Spike
Scion
Razigranost
Nežnost
Kreativnost
Mekoća
Luksuz