Origins

U Belgiji, centru tekstilne industrije, kompanija Osta preko 80 godina radi na stvaranju i usavršavanju tehnologije izrade tepiha. Svako od zaposlenih konstantnim trudom pomera granice kvaliteta. Fokus je na detaljima i ništa se ne prepušta slučaju.

Osta je stvorila kolekciju tepiha Origins, kao posvetu činjenici da je jedna od mnogobrojnih formi lepote ponovno otkrivanje tradicionalnog dizajna, njegovo promišljanje i poboljšanje dostignućima tehnologije.

Delikatnost i gracioznost tradicionalnog dizajna bivaju udruženi sa teksturom i taktilnošću. Njihovom kombinacijom nastaje prefinjena, nesvakidašnja elegancija.

Tepisi kolekcije Origins izrađeni su suptilnim tonovima koji pojačavaju eleganciju prostora. Paleta je puna tonova koji prijaju oku i srcu. Zemljani tonovi, siva, plava, žuta.. plešu na suptilne načine, stvarajući divne efekte. Površine su izvedene tehnikom koja simulira patinu i korišćen izgled, koncept koji je obožavan u oblasti dizajna enterijera. Suptilna baza prostora, nešto sugestivnija površina ili akcenat. Tepisi kolekcije Origins mogu preuzeti svaku od ovih uloga. Uz divan dizajn stižu i dodatne karakteristike koje ćete voleti. Imaju protivkliznu podlogu i izuzetno su izdržljivi. Obećavaju da će biti sa Vama dug period. Baš kao najlepše uspomene.

Tepisi kolekcije Origins su idealan izbor stalnih putnika koji se vraćaju korenima i neprekidno istražuju novo. Nepogrešiv izbor za eklektične i organske prostore, koji izrastaju iz duha i životnog stila sopstvenog vlasnika.

Dugotrajnost
Putovanja
Tehnologija
Gracioznost
Patina
Eklektika
Eleganicija
Tekstura
Suptilni Tonovi
Osta
Tradicija
Delikatnost
Detalji
Taktilnost
Origins
Inspiracija
Izdržljivost