Othilie

Suptilna igra prefinjenih tonova i zavodljivih tekstura, pod palicom talentovanih dizajnera, realizovana veštinom ruku koje neumorno pletu čvor za čvorom. Scenario koji mora dati vanserijski rezultat. Sledeći ovu formulu stvoren je model Othilie, kao deo kolekcije Selected.

Tepih koji odgovara na najaktuelnije trendove u uređenju enterijera. Ipak, sa sigurnošću možemo tvrditi da će se uvrstiti u kategoriju neprolaznog i klasike.

Ručnim čvorovanjem najkvalitetnijih viskoznih vlakana nastaje zavodljiva i prefinjena površina. Neprekidno pleše sa svetlom koje ispunjava prostoriju i koracima koje na sebe prima, pa se zbog toga često menja i preuzima nova lica.

Kvalitet, koji se kroz prvi pogled čita na ovom tepihu, čitav prostor podiže na sasvim novi nivo. Doneće sa sobom puno topline i mekoće, stvarajući ambijent kome jedva čekamo da se vratimo.

Dom je unutrašnji osećaj, mnogo više nego zbir prostornih elemenata. A ovaj tepih će rasplamsavati taj osećaj, svaki put kada se sa njim sretnete. Sve više težimo ambijentima koji nas grle, koji su taktilni i nežni pri svakom dodiru. Kada tome dodamo suptilnost boja dobijamo rafinirani, bezvremeni šmek.

Othilie je pravi izbor za ambijente u kojima ćete udružiti prirodu i luksuz. Plišana sofa, smela visilica i par biljaka. Biće idealan izbor za smele i uzbudljive prostore.

Toplina
Ručno Čvorovan
Suptilnost Boja
Viskozna Vlakna
Othilie
Luksuz
Kvalitet
Bezvremeni Šmek
Zavodljiva Tekstura
Elegancija
Stil
Selected
Linie Design
Mekoća
Prefinjeni Tonovi