Zelbio

U okviru kompanije Linie Design, u kolekciji Various, nastao je model Zelbio, tepih koji na sebi sasvim jasno oslikava sve ono zbog čega se ljudi širom planete zaljubljuju u skandinavski dizajn. Njegovi jednostavni paterni su toliko suptilni, prijatni i dopadljivi, da postaje opšte dobro, asocijacija na osećaj doma, prijatnosti i ušuškanosti. Poput onog što nam je kolektivno i poznato iz davnih vremena, pa stoga  toliko blisko i važno.

Jednostavnost i elegancija, koji su esencija danskog nasleđa, spojeni su sa vrhunskim umećem izrade. Svaki od paterna je stvoren ručno, čvor po čvor, sa izuzetnom pažnjom i fokusom na svaki detalj. U njega je utkano mnogo sati duše i truda.

Zelbio je stilski prilagodljiv model i biće izbor za sva vremena. Akcenat je na jednostavnosti, minimalizmu i eleganciji. Kao sredstvo oblikovanja korišćeni su elementi ritma i kontrasta, igre linija i formi.

U finalu, jednostavne i pročišćene linije i lagana forma donose pravu dozu dinamike i razigranosti, pogodnu za različite enterijere.

Bez sumnje će se najbolje pridružiti skandinavskim, boho ili eklektičnim prostorima, ali je dokazano vešt partner i modernijim prostorima. U monohromatskim ili prostorima koji su prepuni boja, Zelbio će biti savršen oslonac.

Linie Design
Ritam
Kontrasti
Skandinavski Dizajn
Various
Jednostavni Paterni
Dizajn
Igra Forme
Dopadljivost
Elegancija
Suptilnost
Zelbio
Fokus
Ručna Izrada
Svedenost