Grace

Grace je prefinjena kolekcija komercijalnih tepisona. Posvećena je pričama i pripovedačima. Pričama koje su pričale naše majke, bake i prabake. Pričama jakih žena, koje su stvarale i menjale istoriju.

Vintage kolekcija Grace sve te vekovne priče udružuje i pretvara ih u paterne i teksture. Beskrajno elegantan dizajn ove kolekcije stvara utisak klasike i sofisticiranosti.

Sastoji se od šest kolekcija - Coralia, Louvinia, Seraphina, Celestia, Ludmilla i Alethea.

Coralia kroz vešt preplet linija i patern koji nastaje u svakoj prostoriji u kojoj se nađe priča novu priču. Potrudite se da je čujete.

Louvinia otvara prozor ka prošlim vremenima. Omogućava beg iz gužve i buke svakodnevice. Karta u jednom pravcu za jednostavniji život po merilima čoveka. Prigrlite predivnu atmosferu koju donosi. Dvobojni floralni dezeni sa autentičnim vintage šarmom.

Seraphina nosi geometrijski patern koji je ogledalo minulih vremena.

Uz Celestiu stvarate ambijent u kome vreme stoji. Luksuzni, barokni komad, koji objedinjuje tok generacija koje su bile i koje će biti.

Ludmilla ima površinu prepunu linija, koje predstavljaju linije života, grane koje se šire sa porodičnih stabala, održavajući kontinuitet i vezu prošlosti i budućnosti. Vezu savremenog i vintage dizajna.

Svaka prostorija sadrži beskrajan niz mogućnosti u koje se može pretvoriti. Beskraj potencijalnih narativa. Skladište mogućnosti u bezbroj boja i formi.

Althea će pričati živu i vibrantnu priču, izražavajući se kroz kolaž uspomena.

Kolekcija Grace kroz svoje površine priča priče, stvarajući ambijente u kojima će ih korisnici nastavljati. Jer priče traju zauvek, nemaju početak, niti kraj.

Autentičnost
Balta
Grace
Patern
Sofisticiranost
Pripovedači
Vintage
Forme
Inspiracija
Dizajn
Klasika
Ambijent
Komercijalni Tepisoni
Moderan Dizajn
Prefinjenost
Tekstura