Smart Stand

Da li verujete da je sve moguće? Porodica i karijera, ali i dovoljno vremena za zabavu i društveni život. Savršeno dizajnirani prostori, koji su puni života i laki za održavanje. Estetika, ali i funkcionalnost. Predivne dečije sobe, koje nisu muzeji igračaka, već pravi poligon za igru, razvijanje talenata i učenje malim životnim lekcijama. Čist i uredan dom, vreme za rad na sebi, uz vreme za brigu o deci i ljubimcima. Da li ste od onih koji se ničega ne odriču? Onda zastanite ovde. Upravo ste pronašli tepisone koji će Vas podržati u toj misiji.

Kolekcije SmartStand stižu iz Mohawka sa idejom da olakšaju svakodnevni život, štedeći Vaše dragoceno vreme. Kreirane su sa idejom da je moguće imati sve. Konstantno proučavanje i razvoj nanotehnologije stvaraju nova, inovativna bio based vlakna, uz koja je postalo moguće održavati tepisone jednostavnije nego ikada.

Izdržali su najkompleksnije testove - bili su izloženi prljanju od strane divljih životinja; dati su deci da se po njima igraju hranom. Nakon svake od epizoda, bili su očišćeni brzo i lako, uz potpuno očuvanu površinu, bez ikakvih oštećenja. Tepisoni iz kolekcije SmartStand gotovo da odbijaju nečistoće.

Međutim, to nije sve. Vlakna su izuzetna i kada je u pitanju estetika. Površina je formirana sa tri puta više vlakana, nego kod standardnih tepisona. Luksuzan i mek, predstavlja pravu potvrdu o estetici i lakom održavanju koji idu ruku pod ruku. U čitavom spektru boja, biće idealan izbor za svaki stil uređenja.

Mek, luksuzan, postojan i lak za održavanje, SmartStand lako miri čitav niz zahteva. Ne odriče se ničega. Baš kao ni Vi.

Izbor onih koji veruju da je moguće imati sve.

Spektar Boja
Mekoća
Svedenost
Dizajn
SmartStand
Mohawk
Moderan Dizajn
Inovacija
Lako Održavanje
Funkcionalnost
Luksuz
Postojanost
Kvalitet
Estetika
Bio Based vlakna
Tepisoni