Suite Simphony

U bilo kojoj sferi umetnosti i ljudskog delanja postoje klasične vrednosti. Klasika je tu da ostane, bez obzira na dominantna kretanja i trendove. Uvek joj se sa zadovoljstvom vraćamo i pronalazimo nove razloge da je obožavamo. Klasična muzika je uvek tu , kao merilo vrednosti. Klasičan stil u uređenju enterijera nikada ne odlazi. Ponovo se promišlja, neke karakteristike se dodaju, pa nastaje nova klasika.

Upravo je ovakvim vrednostima inspirisana kolekcija komercijalnih tepisona Suite Simphony. Klasičnom muzikom, velikim kompozitorima, klasičnim enterijerima i njihovom estetikom.

Komponovanje prostora je poput komponovanja muzike, pravi raspored nota, ritmova, elemenata, koji će dati najbolji mogući rezultat. Note i taktovi ili boje, paterni i materijali. Udruženi i raspoređeni stvaraju harmoniju.

Suite Symphony se sastoji od osam kolekcija, koje su posvećene velikim kompozitorima: Cambini, Satie, Mendelssohn, Nelson, Strauss, Bach, Schubert i Mozart.

Mogu se međusobno kombinovati u prostoru čime nastaju posebno efektni rezultati.

Cambini je sačinjen od dijamantskog paterna koji stvara elegantne površine.

Floralni motivi kolekcije Mendelssohn kreiraju nestvarni aranžman i prostor ispunjavaju rafiniranim šmekom.

Nelson je za ambijente koji će rasplamsavati kreativnost.

Bach je jedan od vrhunaca čitave kolekcije. Dobro poznat patern, klasik među klasicima, elegantan izbor, koji je istovremeno stav i odvažnost. Čuven i korišćen u hotelskim prostorima i poznatim kazinima. Izbor pravih poznavaoca.

U stopu ga prati Mozart, čiji je barokni patern jednako poznat i čuven. Stvara prostore koji plešu od svoje dinamike.

Suite Symphony je pravi izbor, odvažan, elegantan i obožavan sa razlogom.

Hoteli
Bach
Balta
Kazino
Klasika
Mendelssohn
Schubert
Satie
Nelson
Komercijalni Tepisoni
Dizajn
Suite Symphony
Prefinjenost
Elegancija
Mozart
Strauss
Paterni
Cambini